Info

De makers van Kidsstock zijn vier vaders (tevens de drijvende krachten achter Boothstock en vroeger de Dance Parade) met hun kinderen. En alhoewel de vaders ruim ervaren zijn in het organiseren van spraakmakende festivals, zijn de kinderen de bepalende factor geweest: “Onze kinderen hebben overal commentaar op. Alles wat we verzinnen moet van hen beter, leuker en wilder. Toen besloten we dat ze zelf maar een festival moesten organiseren, waar ze alles mogen bepalen. Zo is deze jeugdige adviesraad tot stand gekomen. Van de naam tot aan de programmering, de kinderen hebben bepaald hoe dit festival eruit ziet. Uiteindelijk was het superleuk en inspirerend om te doen met elkaar, en voor ons ook nog eens leerzaam. We weten nu eindelijk wat Snapchat betekent.”
 

Huisregels Kidsstock 

 1. Alcoholische dranken zijn toegestaan voor bezoekers van 18 jaar of ouder (Legitimatie verplicht).
 2. Het nuttigen van meegebrachte dranken en etenswaren is op het terrein niet toegestaan. Tassen zullen hierop worden gecontroleerd.  
 3. De organisatie van Kidsstock Festival is niet verantwoordelijk voor het toezicht op minderjarigen. De organisatie verlangt van ouders dat zij hun kinderen in het zicht houden en begeleiden. 
 4. Het betreden van het terrein is voor eigen risico van de bezoeker.
 5. Fietsen/Scooters zijn niet toegestaan op het festivalterrein, honden zijn ook niet toegestaan.
 6. De organisatie van Kidsstock Festival kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel, materiele en immateriële schade aan bezoekers en eigendommen. Tevens kan de organisatie niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van eigendommen.
 7. Het is verboden mee te nemen:
  GLAS, BLIK, SLAG/STOOT/STEEK/VUURWAPENS of voorwerpen die daarvoor 
 8. in aanmerking komen of VERDOVENDE MIDDELEN. Tassen, rugzakken en dergelijke worden door de beveiliging gecontroleerd op aanwezigheid van deze voorwerpen.
 9. Indien men zich hieraan niet wenst te onderwerpen kan men geweigerd worden van het evenementen terrein.
 10. Aanwijzingen van beveiligingspersoneel dienen te worden opgevolgd.
 11. Hinderlijk gedrag wordt niet getolereerd.
 12. Overtreders worden direct overgedragen aan het bevoegde gezag.
 13. Het is niet toegestaan het terrein met alcohol te verlaten 

Adres

De ingang van het festival is in het bos: het Kralingse Bos (Rotterdam, Nederland). Ga naar de kruising Prinses Beatrixlaan en Langepad. 

Openbaar Vervoer 

Vanaf treinstation Rotterdam Centraal:
Metro E (Slinge) - > Stop bij Metrostation Beurs - > Metro B(Nesselande) -> Stop bij Metrostation Gerdesiaweg - > loop 15 minuten Bus 38 (Crooswijk) -> Stop bij Nieuwe Crooswijkseweg - > loop 10 minuten 

Vanaf treinstation Rotterdam Blaak:
Metro A (richting Binnehof) B (richting Nesselande) C (richting De Terp) -> halte Gerdesiaweg - > 15 minuten lopen

Kijk op https://9292.nl/ voor routes, kosten en informatie.

Fiets

Op de kruising van de Prinses Beatrixlaan en Langepad staan ​​fietsenstallingen.

Auto

Vanwege de beperkte parkeergelegenheid adviseren wij je met de fiets, trein/tram/bus of taxi te komen. Wanneer je met de auto naar Boothstock komt, kun je navigeren naar Langepad 9. Wanneer je in de buurt van Kidsstock komt, volgt u de PARKEERSIGNS om bij de parkeerplaatsen te komen!

Entree / Corona Check

Bij Kidsstock geldt géén Corona check!