Registreer nu voor tickets!

1 December 2022

- REGISTRATIE GESLOTEN -

Na een geweldige eerste Kidsstock editie afgelopen zomer hebben wij mooi nieuws! We zijn we heel erg blij om te melden dat Kidsstock wederom een plekje in de festivalkalender van Rotterdam heeft weten te bemachtigen!

Op zondag 11 juni 2023 keren wij terug aan de plas in het fijne Kralingse Bos. Waar op zaterdag flink door gedanst wordt tijdens Boothstock Festival is het op zondag de beurt aan de kids en hun (brakke?) ouders! Meer muziek, meer workshops en het belangrijkste nog meer gekkigheid!

Omdat we vorig jaar binnen een mum van tijd uit waren verkocht, pakken we het nu iets anders aan. De bezoekers van afgelopen jaar (mede dankzij jullie was het zo’n succes!) krijgen bij deze als eerste de kans om zich in te schrijven voor tickets voor volgend jaar.

Laat via DEZE LINK je E-mailadres achter en ontvang de ticket link nog vóórdat de openbare verkoop begint. En vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook voor alle nieuwtjes en updates!

Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni