News

hover icon

Foto's 2023 online!

21 June 2023

Beeld zegt meer dan 1000 woorden, daarom zijn we enorm blij met de foto's van Yvette de Wit! Ga nu naar onze Facebook of foto pagina om het album te bekijken. Enjoy!

hover icon

DANKJULLIEWEL!

12 June 2023

Lieve lieve mensen! Wat een ge-wel-di-ge dag hebben wij gehad. Zoveel plezier, enthousiasme en vrolijkheid op één festivalterrein. We zijn enorm dankbaar voor jullie vertrouwen in Kidsstock. Tot volgend jaar!

hover icon

Kidsstock bijna uitverkocht!

10 May 2023

De vlag kan bíj́na uit, want Kidsstock 2023 gaat uitverkopen! Op dit moment zijn er nog minder dan 20% van de tickets verkrijgbaar, dus wacht niet te lang en haast je naar onze ticketshop!

hover icon

V.O.F. de Kunst, Bankzitters & meer!

4 May 2023

Zondag 11 juni is het zo ver! De tweede editie van Kidsstock, en je hebt hem vast al voorbij zien komen… de line up voor deze nú al geweldige dag! We zijn enorm trots op de artiesten die wij dit jaar hebben weten te strikken. Van één van de laatste kinderoptredens van VOF de Kunst ooit, tot een live show van Bankzitters, bekend van YouTube en hun hits ‘Stapelgek’ ‘Bali’ en ‘Je blik richting mij’. Ook hebben we zojuist DJ Wipneus (ja die van Pim) bevestigd om samen met zijn dochter Liv het hoofdpodium af te sluiten!

hover icon

Eerste activiteiten bekend!

2 May 2023

Tijdens Kidsstock gaan we er wederom voor om een onvergetelijke dag neer te zetten voor de allerkleinsten tot de wat oudere kids en natuurlijk ook de ouders. Naast het grote muzikale programma bieden we tientallen activiteiten voor de allerkleinsten tot de stoerdere kids en vergeten we de ouders natuurlijk ook niet. Je kan knutselen met mevrouw Klieder en Klodder, Nintendo is weer aanwezig om hun nieuwste games te showen, DJ School Rotterdam geeft DJ les, je kan meedoen aan de Brulrace, een live optreden van de Blaas of Glory aanschouwen, de acrobaat uithangen bij het Doe maar mee Circus, jezelf helemaal laten gaan in de Silent Disco en nog héél véél meer.

hover icon

DJ's en hun kids treden samen op!

1 May 2023

Één van de hoogtepunten van vorig jaar was het optreden van Michel de Hey en zijn dochter Loulou. Nu kennen wij vanuit Boothstock (dat wij ook organiseren) nogal wat DJ’s en we hebben wat appjes rondgestuurd, en warempel hebben wij een heel podium waar de grootste Nederlandse DJ’s samen met hun kids draaien! En wij hebben uit betrouwbare bronnen vernomen dat de DJ’s hier nóg zenuwachtiger voor zijn dan voor hun normale shows!

LINE UP
Michel & Loulou de Hey
Roog & Lea van Bueren
Irwan & Skyler Kartosen
Baggi & Summer Begovic
Stretch & Maene & Nealy

hover icon

Nog 140 dagen tot Kidsstock

22 January 2023

Het aftellen is nu écht begonnen! We zijn enorm blij dat we op 11 juni weer terug zijn aan de Kralingse Plas, en we zijn super trots om te zien dat iedereen nu al massaal tickets aanschaf. Achter de schermen zijn we druk bezig met nog meer muziek, nog meer theater en nog veel meer activiteiten. Houdt onze Instagram pagina in de gaten voor de allereerste aankondigingen voor Kidsstock 2023!

hover icon

Registreer nu voor tickets!

1 December 2022

- REGISTRATIE GESLOTEN -

Na een geweldige eerste Kidsstock editie afgelopen zomer hebben wij mooi nieuws! We zijn we heel erg blij om te melden dat Kidsstock wederom een plekje in de festivalkalender van Rotterdam heeft weten te bemachtigen!

Op zondag 11 juni 2023 keren wij terug aan de plas in het fijne Kralingse Bos. Waar op zaterdag flink door gedanst wordt tijdens Boothstock Festival is het op zondag de beurt aan de kids en hun (brakke?) ouders! Meer muziek, meer workshops en het belangrijkste nog meer gekkigheid!

Omdat we vorig jaar binnen een mum van tijd uit waren verkocht, pakken we het nu iets anders aan. De bezoekers van afgelopen jaar (mede dankzij jullie was het zo’n succes!) krijgen bij deze als eerste de kans om zich in te schrijven voor tickets voor volgend jaar.

Laat via DEZE LINK je E-mailadres achter en ontvang de ticket link nog vóórdat de openbare verkoop begint. En vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook voor alle nieuwtjes en updates!

hover icon

KIDSSTOCK 2023

30 November 2022

Na het daverende succes van Kidsstock zijn we enorm blij om te vermelden dat we in 2023 terug zijn! Op zondag 11 juni staat het Kralingse Bos in het teken van de leukste familiedag van Rotterdam!

Het is vanaf donderdag 1 december mogelijk om je E-mailadres achter te laten zodat je als eerste op de hoogte gesteld wordt van de ticketverkoop. Wees er snel bij want vol=vol! We hebben er zin in!

Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni