News

hover icon

Nieuw familiefestival in Rotterdam!

15 March 2022

Optredens bijwonen van volkszanger Pierre van Duijl én illusionist Steven Kazàn. Samen dansen op de beste house classics of toch liever botsen in botsauto’s met je vrienden? Het kan allemaal op zondag 12 juni aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Dan is deze locatie het zonnige decor van de eerste editie van familiefestival Kidsstock. Leuk detail? Het festival is georganiseerd door kinderen, vóór kinderen. Daarom zal een veelzijdige programmering dan ook niet ontbreken. Gelukkig is er ook aan de ouders gedacht: naast een gevarieerd aanbod aan entertainment voor de kids, is er een wijntheater aanwezig met wijnen voor ieders smaak. “We wilden een festival voor het hele gezin organiseren, waarbij kinderen van alle leeftijden én hun ouders een heerlijke dag aan het water kunnen beleven” vertelt mede-organisator Henk Witteveen.

Lees meer!

hover icon

De Organisatie

15 March 2022

De makers van KIDSSTOCK zijn vier vaders (tevens de drijvende krachten achter BOOTHSTOCK en vroeger de Dance Parade) met hun kinderen. En alhoewel de vaders ruim ervaren zijn in het organiseren van spraakmakende festivals, zijn de kinderen de bepalende factor geweest: “Onze kinderen hebben overal commentaar op. Alles wat we verzinnen moet van hen beter, leuker en wilder. Toen besloten we dat ze zelf maar een festival moesten organiseren, waar ze alles mogen bepalen. Zo is deze jeugdige adviesraad tot stand gekomen. Van de naam tot aan de programmering, de kinderen hebben bepaald hoe dit festival eruit ziet. Uiteindelijk was het superleuk en inspirerend om te doen met elkaar, en voor ons ook nog eens leerzaam. We weten nu eindelijk wat Snapchat betekent.”

hover icon

Topartiesten en hun kids, theater & meer!

15 March 2022

Op zondag 12 juni staat het Kralingse Bos in het teken van Kidsstock, het nieuwste familiefestival van Rotterdam. Aan een veelzijdig programma op Kidsstock natuurlijjk geen gebrek. Verdeeld over drie podia kan jong én oud genieten van acts zoals Fokke Simons, Karakazoo, Pier van Duijl & dochters, Team HEY! (Michel de Hey & dochter), Los Paya Brava en MC Buttslammer. Ook vind je veel theater op het gras en aan de plas.. Een tipje van de sluier is dat Steven Kazan langs komt.. Klik hier voor de food & fun line up!