Fred Happy

Overal barst het van de comedians, stand-up, sit-down en runaway, maar dat is allemaal voor Volwassenen en Jong-Volwassenen... Er is eigenlijk geen humor voor kinderen van 12 MIN. Dat is er natuurlijk niet omdat kinderen nog niet weten waar ze om kunnen lachen, dus lachen ze maar een beetje stoer mee met humor die bedoeld is voor oudere kinderen en ouders.
Dat is een foute boel: die humor is namelijk veel te grof of slim of smerig. Dat kan de ontwikkeling van humor bij het jonge kind nadelig beinvloeden.
Daarom is het goed om die doelgroep te trakteren op een batterij KINDERMOPPEN... Doodgewone doorsneemopjes bekend uit de plee of de krant. Maar WEL erg goed gebracht en met begrip voor de tere kindergeest.
In de serie moppen valt echter een ontwikkeling te ontdekken die gaat van KWAAD tot ERGER. Niet dat er
ongegeneerd vuilspuiterij wordt getapt op het einde van de sessie, Nee, van Moppen die op het Randje zijn, zullen de kritieke woorden 'live'worden WEGGETOETERD door een KNIJP-TOETER, bediend door de KINDERMOPPENTAPPER... FRED HAPPY!!

Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni