Dj Laurens

Dj Laurens, geboren in het levendige Dordrecht, is een getalenteerde allround dj die bekend staat om het omverblazen van elk feest waar hij draait. Met zijn snelle genre-wisselingen en vlotte presentatie weet hij het publiek keer op keer te vermaken. Zijn passie voor muziek en enthousiasme zijn onmiskenbaar, en hij geniet ervan om mensen te entertainen met zijn unieke stijl. Of het nu gaat om een groot evenement of een intiem feestje, Dj Laurens weet altijd de perfecte sfeer te creëren en iedereen op de dansvloer te krijgen. Zijn roots in Dordrecht hebben hem gevormd tot de gewaardeerde artiest die hij vandaag de dag is, geliefd door feestgangers in binnen- en buitenland. 

Laurens heeft verschillende landen van mijn bucket list mogen afstrepen, zo heeft hij gedraaid in Oosterijk, Turkije, Griekenland en zelfs Australië. Na 4 jaar rond te reizen ging hij het weer wat dichter bij huis zoeken. Vanaf 2003 staat hij regelmatig te draaien in de enige echte Apres Skihut in Rotterdam. Hij wist daar binnen no time de boel op de kop te zetten en werd vaste kracht. Naast de skihut is hij nu ook regelmatig te vinden in De Waterskihut te Hoek van Holland en bevind hij zich eveneens vaak achter de knoppen in de Viproom te Rotterdam om zijn horizon iets te verbreden. Oftewel met Laurens kan je vele kanten op gaan! Maar 1 ding staat als een paal boven water... Met laurens is het altijd feest. 

 

 

Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni