Fun & Food

DJ Irwan & Gio

DJ Irwan Kartosen begon in 1996 zijn carrière als DJ bij de Asian parties in de Roxy. Voordat de term eclectic bestond, draaide Irwan al een mix van house, hiphop en urban. Deze mix bracht hem over heel de wereld, van de grootste clubs in Amsterdam tot Kuala Lumpur naast Armin van Buuren. En ook in de festivalwereld is Irwan geen onbekende meer, Dance Valley, Mystery Land, Boothstock, FFWD Dance Parade, Pleasure Island, Innercity, Solar Festival, Madhouse XXL en veel meer!

Naast achter de draaitafels is Irwan ook geregeld in de studio te vinden. Hierbij produceert hij niet alleen de beats, maar zet hij ook zijn stem in om zijn unieke sound te creeeren. Ook live gebruikt hij zijn eigen vocals wat voor een verrassende set waarin hij zijn snelle mixes combineert met scratches, vocals en bizarre effecten.

 

Gio is al van jongs af aan een muzikaal talent. Gio was, naast druk met zijn dansgroep, ook al bezig met zijn eigen liedjes schrijven en muziek produceren. Gio zijn grote voorbeeld was Michael Jackson, wiens danspasjes hij nadeed en verder ontwikkelde.  Niet veel later begon Gio met optreden op verschillende podia en was in diverse televisieprogramma's te zien. Zo kreeg Gio een rol in een film en heeft hij zelfs het voorprogramma van grote artiesten, zoals Destiny's Child, Ne-Yo en Kanye West mogen verzorgen. 
Gio's single 'Zonder Jou' was zijn eerste Nederlandstalige hit. Hierna heeft hij samengewerkt met o.a. Keizer, Darryl, Ali B en Dj Dyna.