Dj Boothcamp

De leukste Dj school van Rotterdam neemt 9 Dj’s mee naar Kidsstock, verschillende leeftijden en ook verschillende muziekstijlen gaan draaien tijdens de stille disco. Dus doe de koptelefoon op en ga lekker dansen en genieten van de opkomende DJ’s.

Reza van der Leeuw ook wel DJ DoggyBeatzz is 11 jaar oud en gaat Moombahton en pop draaien.

Diego Look geboren in 2002 wil van zijn DJ droom een carrière maken om zijn muziek een wereldwijd platform te laten krijgen. Zijn muziekstijl is Urban, tech house en zijn grootste voorbeeld is Martin Garrix. Hij zal een leuke show voor jullie neer zetten.

Jaeden Yan artiestennaam DJ IWIXS is een 11-jarige dj en producer. Hij is al sinds 2021 bezig met zijn eigen muziek van Progressive en Bass House. Hij is veel bezig met Youtube en Soundcloud en andere social media platformen.

Jayden ook wel DJ JAYD’N is 15 jaar oud en draait voornamelijk Urban & Afro muziek. Zijn groote voorbeelden is zijn eigen dj leraar Sir Edward en dj JP. Zijn allergrootste droom is om door te breken in de dj-wereld.

DJ VNCE, geboren op 18 juni 2007, is een opkomend talent in de wereld van urban muziek. Geïnspireerd door zijn grote voorbeelden DJ James Hype en DJ JP, heeft VNCE een unieke muziekstijl ontwikkeld die afro, urban, dancehall, amapiano en rnb combineert. Zijn energieke sets zorgen voor een opwindende muzikale reis die zijn publiek gegarandeerd op de dansvloer houdt. Wat VNCE echt onderscheidt, is zijn droom om muziekfestivals voor jongeren te organiseren. Hij gelooft sterk in het creëren van een platform waar muziek verbindt, inspireert en jonge mensen de kans geeft om hun passie te delen.

Dj Levin zijn echte naam Timo van Wijnen is 20 jaar oud. Met zijn muziek stijl Urban en electisch maakt hij er een echt feestje van. Zijn droom is om heel Nederland te veroveren met zijn skills en passie. Mensen de beste tijd van hun leven te geven en door heel Europa gaan met zijn tours. Zijn grote voorbeelden zijn Freddy Moreira en James Hype.

Joëlla geboren in Dirksland.  Ze draait voornamelijk urban/afro. Haar grote voorbeeld is haar eigen dj leraar Edward. En als droomt wilt ze op verschillende plekken in Nederland draaien en dan in de toekomst ook in het buitenland.

Chenoa Foncke is geboren op 26 Mei 2001. Haar style tijdens het draaien is voornamelijk Urban. Ze heeft ook 1 groot voorbeeld en dat is La June. Het liefste heeft ze veel leuke boekingen op festivals en in grote clubs.

Donna de Waal, een 18-jarige DJ die het liefste urban tracks draait achter de draaitafels. Haar grootste voorbeeld is Kaytranada en haar droom is om net als hem mensen te laten genieten van haar set op grote festivals en in vette clubs.

 

Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni