Bellenblaas

Met de straattheater act van Bubblica brengen wij op onze unieke manier uw fantasie op hol. Laat u betoveren door de ongrijpbare realiteit van dit tijdloze spektakel!

Het verhaal achter het straattheater

In een ver, ver zonnestelsel, bevindt zich een planeet gehuld in een zeepbel. De bewoners van deze planeet, van het ras Creatura Bubblicea, hebben hun gehele leven de taak deze zeepbel in stand te houden.

    Als deze bel kapot zou gaan, zou leven op deze planeet onmogelijk zijn.

In de afgelopen eeuwen is een van de basisgrondstoffen van het sop schaars geworden. Een aantal van de Bubblicei werden door de belangrijksten van hun planeet op expeditie gestuurd. Op zoek naar een specifiek materiaal om hun atmosfeer mee te beschermen. Decennium na decennium, lichtjaar na lichtjaar, reisden zij. Iedere planeet die zij tegenkwamen deden zij aan. Over de tijd verbeterden zij hun techniek, en reisden vaak af terug naar huis om hun ontdekkingen te demonstreren. Maar keer op keer moesten zij verder op zoek.
Het onderzoeksteam van Bubblica hoopt hier op aarde een doorbraak te maken. Zouden zij vinden wat zij zoeken?

Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni Pepsi JMR Event Makers EARTH Concepts  Peroni